El sapu parteru, Alytes obstetricans, ye un anfibiu pequeñu de cuerpu robustu y actividá principalmente crepuscular y nocturna. Puede vivir en ambientes variados, incluyíos praos, riberes y zones humanizaes. La so reproducción presenta un comportamientu singular: el machu encárgase de transportar los güevos. Dempués de la fecundación, el cordón de güevos queda enrolláu ente les […]